Motel DHS Deva - vedere de pe terasaPe langa serviciile de cazare si oferta generoasa a restaurantului cu specific chinezesc, la noi se pot organiza si alte evenimente speciale cum ar fi: Nunti, Botezuri, Mese festive, Petreceri private, Conferinte pentru firme sau institutii, intr-o ambianta placuta, dupa o pregatire atenta pana la cele mai mici detalii. Dovada acestor servicii o constituie numarul mare de clienti permanenti din orasele Deva, Hunedoara, Simeria precum si nuntile, botezurile, petrecerile sau mesele festive organizate cu succes in incinta motelului nostru. Evenimentele se pot organiza atat in interiorul restaurantului prevazut cu 120 locuri cu un spatiu separat de 14 locuri cat si pe terasa special amenajata cu 180 locuri, ideal pentru o cina romantica sau o dupa amiaza de relaxare.
Pentru evenimente speciale, bucataria casei va ofera atat preparate chinezesti cat si preparate romanesti sau internationale urmate de o selectie variata de bauturi.

Restaurantul DHS Deva va organizeaza evenimentele si va asteapta cu drag!

REZERVA UN EVENIMENT !

Nunti – Botezuri – Aniversari – Conferinte – Petreceri

Restaurantul Chinezesc DHS Deva acopera o gama diversificata de evenimente. Ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru dumneavoastra, sa va bucurati din plin, fie pentru o nunta de vis, un seminar sau o conferinta, fie pentru un bal de absolvire, doar la Restaurantul Chinezesc DHS Deva.

Nunti si botezuri

Motelul DHS Deva este locatia perfecta pentru organizarea de nunti si botezuri. Noi ne vom ocupa cu devotament de organizarea nuntii dumneavoastra transformand orice vis in realitate. In traditia Crestina, botezul este primul eveniment important din viata copilului abia sosit in viata parintilor.

Conferinte firme

Motelul DHS Deva va pune la dispozitie spatii adecvate pentru organizarea conferintelor sau intalnirilor de afaceri. Comfortul si conditiile precum si personalul bine instruit sunt factorii importanti care ne situeaza la loc de frunte in organizarea oricarui tip de evenimente pentru firme sau institutii .

Petreceri private

Motelul DHS Deva este partenerul ideal pentru organizarea de petreceri private, mese festive, majorate, onomastice sau alte festivitati private. Pentru o cina sau o seara romantica, alegeti ospitalitatea noastra intr-un ambientul specific chinezesc si petreceti clipe de neuitat impreuna cu persoanele dragi.