Motel DHS Deva este amplasat pe DN7, intre orasele Deva, Simeria si Hunedoara, langa Fabrica de Biciclete DHS. Motel DHS Deva aduce in peisajul turistic zonal o noutate absoluta, cu o constructie in stil arhitectonic chinezesc. Arta si cultura traditionala chinezeasca este reprezentata atat prin mobilierul cu care sunt dotate camerele de cazare, cat si prin amenajarea restaurantului in stil chinezesc intr-un ansamblu armonios ce imbina eleganta, culoarea, aroma, gustul, consistenta alimentelor, factorii de baza specifici gastronomiei chinezesti.

Motel DHS Deva dispune de 10 camere: 5 camere single, 4 camere duble, 1 apartament, mobilate in stil chinezesc, utilate la standard european, cu spatiu de parcare securizat. Motelul DHS Deva ofera tuturor clientilor care ii trec pragul servicii de calitate, atat pentru spatiile de cazare, cat si pentru petrecerea timpului liber in restaurantul nostru cu specific chinezesc.

Restaurant chinezesc DHS Deva are o capacitate de 120 locuri, dar mai dispune si de un separe de 14 locuri, dotat de asemenea cu mobilier adus din China, iar terasa restaurantului este construita langa o piscina si pastreaza acelasi stil chinezesc deosebit. Toate preparatele din meniul restaurantului sunt pregatite de un bucatar chinez. In incinta restaurantului organizam evenimente festive: nunti, botezuri, majorate, dar si intalniri de afaceri. Meniul oferit in cadrul acestor evenimente festive poate fi atat cu specific chinezesc, cat si cu specific romanesc.
Restaurant chinezesc DHS Deva poate fi caracterizat un restaurant traditional chinezesc cu o atmosfera cu adevarat speciala, clientii sunt rasfatati cu cele mai apetisante mancaruri si cele mai alese bauturi. Restaurantul nostru este solutia perfecta atunci cand sunteti in cautarea unui restaurant pentru botez sau a unui restaurant pentru nunta in Deva, Simeria sau Hunedoara. Noi va punem la dispozitie spatiul necesar, cream decorul potrivit evenimentului si va oferim cele mai gustoase mancaruri traditionale chinezesti.

Va asteptam cu drag la MOTEL-RESTAURANT DHS DEVA.