Be My ValentineAnul acesta nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru locul in care iti vei petrece cea mai importanta zi a ta si a persoanei iubite pentru ca Restaurant Chinezesc DHS Deva s-a gandit cum sa faca din seara zilei de Valentine’s Day una de neuitat.

Valentine's_day11Aprinde dragostea dintre voi iesind din tiparul unei zile obisnuite si oferind persoanei iubite un meniu de exceptie. Nu trebuie sa te mai gandesti la preparatul unei cine perfecte facuta in casa, care de multe ori nu este asa cum ti-ai propus sau la un restaurant care nu stii daca este destul de romantic pentru o seara in doi.

Restaurantul Chinezesc DHS Deva este locul perfect pentru ca s-a gandit la tot, va intampinam intr-o atmosfera speciala din care nu vor lipsi, mancarea chinezeasca cu aromele ei misterioase, lumanarile parfumate, florile si aromele imbietoare, camerele aranjate cu “dragoste” iar muzica romantica te va face sa simti cu adevarat dragostea din cea mai importanta zi a ta si a persoanei iubite.

Valentine's_day18Asadar daca vrei sa ai parte de o cina romantica pe care nu o vei uita tot ce trebuie sa faci este sa-ti rezervi aici sau la numarul de telefon 0254.236.990 seara ta de Valentine’s Day la Restaurant Chinezesc DHS Deva.