Despre noi

Home » Despre noi

Bun venit la Motel DHS – o oază de confort și ospitalitate în inima județului Hunedoara! Situat într-o locație strategică, Motel DHS este alegerea perfectă pentru călătorii care doresc să se odihnească și să se relaxeze în timp ce explorează frumusețea și bogățiile acestei regiuni pline de istorie și cultură.

Cazarea noastră cuprinde o gamă de 10 camere spațioase și confortabile, concepute pentru a vă oferi un sejur relaxant și liniștit. Fiecare cameră este elegant decorată, cu o atenție deosebită la detalii, creând o atmosferă caldă și primitoare. Indiferent dacă sunteți într-o călătorie de afaceri sau într-o vacanță în familie, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil și relaxat. Camerele noastre sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi televizoare cu ecran plat, acces gratuit la internet WiFi, băi private și facilități pentru ceai și cafea.

La Motel DHS, ne preocupăm de confortul și satisfacția oaspeților noștri. De aceea, punem la dispoziție o gamă largă de facilități și servicii pentru a vă asigura o experiență plăcută și fără griji. Vă invităm să începeți dimineața cu un mic dejun delicios și proaspăt, servit în zona noastră special amenajată. În plus, avem o recepție deschisă 24 de ore, unde personalul nostru amabil și profesionist vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta cu orice informații sau solicitări aveți.

Pe lângă serviciile noastre de cazare, Motel DHS beneficiază și de o locație excelentă în apropierea unor celebre monumente și atracții din județul Hunedoara. Vizitați impresionantul Castel Corvinilor, o bijuterie arhitectonică care vă va purta în trecutul medieval, sau explorați minunata Mănăstire Prislop, locul de odihnă al marelui părinte Arsenie Boca. Dacă sunteți pasionat de natură, puteți explora frumusețea Munților Retezat și puteți face drumeții și excursii la cascade, lacuri și vârfuri montane spectaculoase.

Pentru oaspeții noștri care călătoresc cu autoturismul, Motel DHS pune la dispoziție și un loc de parcare gratuit și sigur. Astfel, vă puteți bucura de oaspeții și de serviciile noastre fără să vă faceți griji cu privire la parcarea mașinii.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de relaxare după o zi plină de aventură sau doriți să vă bucurați de o ședere confortabilă în timpul călătoriilor de afaceri, Motel DHS vă așteaptă cu brațele deschise. Veniți și experimentați ospitalitatea autentică și atenția noastră la detalii într-un cadru plăcut și relaxant. Suntem dedicați să vă oferim o experiență de cazare deosebită în timp ce explorați frumusețile județului Hunedoara.

Call Now Button
×